Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Miranda Tirana sprang länge barfota" - Utkik och förväntan. Lugn och tillit.


skotsk

 

 

från tornet hörs inte längre förberedelserna och luckorna är stängda

inom vallen står vattnet stilla och solen sjunker lika tyst som den kom, smygande ner bakom kullar

bryggan nerfälld och borgen glänser

kättingen har slutat vaja sin kvarhängande tråd från kolt

 

vinden som drog viskar lätt om lycklig vila och sveper enkelt lindens löv över heden

 

brun har äntligen fångat sin dag

gul står kvar med öga högt och väntar på uppgångs orange

över kommande arkipelag

 

mellan hjärta och horisont

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri