Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äg





du väntar, jag ser det
du hoppas, jag förstår det
du vissnar, jag vattnar dig

lägg aldrig över makten om din lycka på andra

inte alla ser, förstår och vattnar när du väntar, hoppas och vissnar

Äg din lycka




Fri vers av -Dandy
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 21:24



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Så fina och sanna ord..
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy