Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen, erinnerungen, geschichte...

 

minnen

historia nu

och plötsligt lyssnar alla
det blir tyst i köket

jag är ett kärl
till brädden fyllt
av

minnen

historia

jag vill tömmas nu
allt ska dö
med mig

för andra gången




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-24 00:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt!
Brukar känna mig så när Karin och Alice lyssnar till mina utläggningar.
De är bara 15.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger