Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen


Räddningen för amerikanska bilindustrin
Och för Kuba USA:s relationer
Och för utsläppen från Kuba

Är naturligtvis att skeppa nya bilar
Till Kuba, de gamla kan man sälja
Som veteranbilar…..




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO