Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lustiga lustspel, garvade garnityrer och så ett..


tempera tempel

 

 

kontemplerar

inre tempel

 

tak är i vägen

tankarna vänder

 

stångar tavlor kastade

 

känslorna kullerbyttar

förbytta i förvisshet

 

strupens korsdrag

visade annan väg

 

dansar vidare på morronmusik

hummar om efterrätter

 

bismak av för gammal trossats

efterföljande ricochetter

 

behöver ha utrymme uppåt

behöver ha svar om åldriga nätter

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 09:21



Bookmark and Share


  Thurizas
Jag hoppas du får dina svar,jag tror de flesta behöver dom.liksom dig väntar jag på mina.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri