Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR-ÄRANS FÄLT

KRIG

”ÄRANS FÄLT”

MEDALJER

”HJÄLTAR”

MANLIGHET

RAKHET

STOLTHET



DÖD…

VEM TALAR OM DÖD

INNAN KRIGET

VAD ÄR MANLIGHETEN DÅ

OCH STOLTHETEN….

”HAN DOG FÖR VÅR SKULL”

ÄR DET NÅT ATT VARA STOLT ÖVER?

EN DÖD, MANLIGHET... VILKEN HIT

VILKEN "ÄRA"



ELLER NÄSTAN MER

TAPPADE BEN

FÖRLORADE ARMAR

TRASIGA KROPPAR

HÄNGANDE SNOPPAR

KRYMPLINGAR

RULLSTOLAR

BRISTANDE KROPPSFUNKTIONER

SARGAT UTSEENDE



MARDRÖMMAR

FÖRSTÖRDA DRÖMMAR OCH LIVSMÅL

TRAUMAN

FÖRLORADE SLÄKTINGAR

FÖRÄLDRALÖSA BARN

FADERLÖSA BARN

ÄNKOR



TAPPADE KÄRLEKAR

TAPPADE LIV

BORTKASTADE ÅR

STULNA ÅR AV ALLA

”ÄRANS FÄLT”

FY FAN UPPRIKTIGT SAGT

ÄRANS FÄLT… UP YOURS




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO