Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som igår.



när jag andas gör det så ont
att jag önskar jag kunde låta bli

du står så nära och att känna din
doft och minnas delade minnen

är för mycket för mig att hantera.




Fri vers av Sophia B
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B