Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

coyote tells me when to speak and when not - det förargar ;)



svanar kråkor skunkar sköldpaddor och stäppavargar

 

 

Svanen är min barndom och

gillar inte modern som gömmer sina ägg


kråkan sitter axel blott
påminner om min fordoms karga kala hägg

manar stå korn, stå i åkern prunka


gröten ska med lingon sväljas eller
enligt mormors vargakajsa, välja vägg

 

skönt som najs eller är skogsbruks minne

bara innerligt nära



plockar litet hjortron
dära inne

 

giver till min kära

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri