Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter fem år ska det göra mindre ont.



Efter andra glaset börjar
det gör mindre ont så
jag fortsätter i sökandet
på en lättnad efter dig.
Mina ögon är ömma än
och ärren verkar ha
somnat på min hud denna
ljuva kväll till din ära också.




Fri vers av Sophia B
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 10:32



Bookmark and Share


  ulli
herregud, detta träffat rakt in i mitt sargade hjärta.
igenkännelsefaktorn är 200 och orden rör vid mitt inre.
du lyckas med en enkelhet beskriva sorgen och saknaden när den är som värst.
otroligt skickligt.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B