Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kränkningar


David Eberhard
Tycker att vi svenskar är för
”lättkränkta”

Ja han har rätt
Och som vanligt inte alla
Men i stort
Vissa verkar söka efter vad som kan
Kallas för ”kränkning”


Tillrättavisningar
Skämt
Slutsatser
Avslag av olika slag

All är visst kränkningar
Allt ska tas under lupp för att se
Om de är ”nåt fel”




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO