Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"olding"  -  eld är inte av ondo


tretal

 

 

som om allt ställer sig i tretal

du jag dom

 

ditt datt drutten satt en gång och log

det var du jag dom och himlar flöt mellan tavelramar som inte fanns och

i kaos föddes en stjärna

 

som om allt ställer sig i tretal

du jag dom gnistrade över väggar bakom pensledrag

dova mörka och det var för stort för mycket

som om allt ställde sig

 

disken skrattades åt och vatten fanns

du jag dom och du var våt av lycka medan jag lät fingrarna

känna värmen på skinnet

 

du jag dom och en trumma och en tavla

och en form av flykt som om allt

 

ställde sig i tretal




Fri vers av Pot Pourri
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 11:58



Bookmark and Share


  Thurizas
ditt datt drutten bra! treor gillar jag:)
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri