Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla fina texter här överväldigar mig. Jag har svårt att sålla och blir därför dränkt av dem...


Så oändligt många

Så många
så oändligt många
min hjärna hinner inte
orkar inte ta in alla
för att smälta

Alla skriver
mycket och ofta
en oändlig mängd
orkar inte ta in alla
för att hinna begripa

Vill uppleva alla
vill se och känna
vill höra de inre klangerna
– hos mig - hos dig
hos alla…

Så många
så oändligt många

Miragen2009




Fri vers av bo.rackson
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 13:52



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Du har rätt....så oändligt många. Man måste välja och ibland tro på att slumpen väljer rätt åt mig. Det blir en vana det också. Precis som det faktum att vi läser in så olika budskap mellan raderna hos varandra.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson