Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät klyschor




hoppa i lågornas sjö

spela med luftens luta

ligg på stoftet och flyg

skrik stumt

hoppas utan förhoppning

dyk och kom aldrig upp

berör utan att röra

skriv utan bokstäver

väx kortare

ät klyschor

gör det tänkbara otänkbart






Fri vers av -Dandy
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy