Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlig vän

jag har en hemlig vän
och lekkamrat
han älskar med mig i smyg
och jag älskar med honom
men det är inte på riktigt
för han är inte min
vi vet båda
att det bara är en lek
en skön lek




Övriga genrer av foxy lady
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 19:27



Bookmark and Share


  Maria T
En skön lek
med en hemlig vän
2011-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Naughty girlie...
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

foxy lady