Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finaste

Den finaste jag vet

han heter Ola

när jag ser honom stå där

och vänta på perrongen

blir jag lycklig

då killar det i mig

av förväntan

och jag ler med hela kroppen









Fri vers av foxy lady
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-19 19:03



Bookmark and Share


  Maria T
Nu måste du fortsätta
att skriva. Du skriver
så fint. Det är bara att
träna på
2011-01-09

  Maria T
Så fin liten dikt
Visst är du lycklig
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

foxy lady