Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag lita på dig?

Jag litade på dig
när du sa att du älskade mig
och ville leva ditt liv med mig
jag litade på dig
när du sa att det var du och jag
jag litade på dig
när du sa att vår tid kommer
men du svek mig
och förnekade vår kärlek
och nu vet jag inte vad jag ska tro
kan vi börja om?
kan jag lita på dig?




Fri vers av foxy lady
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy lady