Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Varför går tiden så fort
när vi är tillsammans
Varför så långsamt
när vi är skilda åt
Alla dessa transporthelger...
men jag vet
och du vet
att vår tid kommer




Fri vers av foxy lady
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 13:51



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst kommer er tid
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

foxy lady