Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väga tungt

Det är insidan som räknas,
men det visste du väl?
Hur jag ser ut spelar ingen roll.
Hur du ser ut är en bisak.
Men det du tänker och känner
väger tungt.




Övriga genrer av foxy lady
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-30 20:42



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst är det tankar och känslor
som räknas. Fint
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

foxy lady