Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förloraren

under alla vakna nätter
har jag vänt ut och in på mina tankar och känslor
försökt bestämma mig
ska jag fortsätta
eller ska jag gå
det får framtiden visa
det beror på dig
men en sak ska du veta
om du sviker mig igen
är det du som är förloraren
då är du inte värd min kärlek




Fri vers av foxy lady
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-04 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy lady