Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar blått

himmelsblått en högsommardag
havsblått en dag på stranden
blåbärsblått på fingrarna efter en dag i skogen
men allra mest älskar jag dina akvamarinblå ögon
när vi vaknar tillsammans och du ser på mig med kärlek




Fri vers av foxy lady
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-06 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy lady