Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev jag för ganska längesen.


Tårarna smakar salt

Känner hur mitt hjärta värker,
tårarna börjar välla fram.
Ögonen är blöta och svider.
Den första tåren rinner ner längs näsan,
det kittlas,när den landar på läpparna smakar den salt.
Tårarna rinner mer och mer.
Känner att jag bara vill skrika ut.
Men rösten bär inte.
Det gör så ont i hjärtat att jag knappt kan andas.




Övriga genrer av Noomi Henning
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-24 19:53



Bookmark and Share


  Kaindra
Riktigt fin gumman!<3
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning