Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet...


Borttappat

Det sveper en vind

Kvarglömda livet huttrar

Och jag likaså




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye