Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrevs 2009

Hittades 2010 högst verklig som overklig

 




Du lät mig gå

 

Hon var vackrare än mig

Hon var bättre på alla sätt

Du lät mig gå

Har försökt tänka bort det

~*~

Snön föll från den grå himmeln

Den dagen

Och du lät mig gå

Du lät mig gå




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-06 14:42



Bookmark and Share


    Herr Ångest
En litania av smärta, sorg och svek..

Bra skrivet, sorgligt och vemodigt. Man känner verkligen med diktjaget.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel