Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostituerade


Betalar för att bli sedd
Blir född

Bekräftelse är min drog
En pinsamhet

Alla vi gör det

Substansen skiljer oss åt
drar oss samman

Vissa mer synliga
Andra lagstridiga

Alla vi gör det

Oskyldiga

Skändade av oss själva

Kan inte få nog
Giriga




Fri vers av -Dandy
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 00:07



Bookmark and Share


  David Calvert
gillar sentimentet, känslan i texten.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy