Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från förra våren


Små marginaler

En kort anekdot
En liten berättelse om
Hur lätt allt kan gå åt…..

Besök i stugan, första gången i år, startar upp allt, vatten, stänger avtappningskraner, slår på strömmen. I med ström till kyl och frys elda… se till så värmen kommer.
Då, mitt i detta, efter kanske 3 minuters gång av frysen så slår det ut eled under, alltså inte rök, inte lukt, inte nån förvarning utan rena eldslågor. Jag stod där, ännu bredvid och så eländet, ut med kontakter och så slockande det. Innan jag skrotade frysen helt, så ställde jag den ute på gräset, jodå det brann, som aldrig förr kändes de som. Brännande eld slår ut lågor under hela frysen.
OM jag inte stått kvar så hade kanske, allt brunnit upp… eller vad vet man, men en märklig händelse…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO