Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfängt



Poeters preludium

jag abdikerar

Ris
Giraff

Fåfängt

Poetens mardröm
Pretentiös




Fri vers av -Dandy
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-25 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy