Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som kämpar ... Oavsett om det är på det personliga, vänskapliga, sociala, humanitära eller miljö planet. Ni är alla hjältar på olika vis… fortsätt kämpa ge aldrig upp!


Kämpa på …

Du måste vilja
Den försätter
Dina berg

Du måste våga
Rädslan för
Förändring förlamar

Du måste kämpa
Aldrig ge upp
För de du tror på

Du måste orka
Inget nytt byggdes
Över en dag

Till slut blir
Det rätt vara
Det vi kämpar för

Oavsett om målet är

Frihet
Välmående
Medmänsklighet
Rättvisa
Miljön

Så pekar pilen framåt




Fri vers av Jack_iX
Läst 533 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-25 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för de orden, precis vad jag behövde!
2009-06-10

  Junitvillingen
Tack för de fina orden - värmande läsning så här på tisdagmorgon.
Viktigt att inte ge upp ,hur mörkt det än kan se ut - för någonstans finns det alltid, alltid ett litet ljus. * kram *
2009-06-02

  Cris
Tack för kämpeorden..!
2009-05-25

    sunnanvind
Ger kamplust den här! Strålande bra skrivet, en lyckospark muntligt sett!
2009-05-25

  Yvonne
Uppmuntrande ord som behövs. Visst ska vi kämpa vidare.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX