Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda natts skymning


En enda natts skymning
Som om de vore den sista
Den tysta
Den enda
Imorgon är en annan dag

Skymningen behåller sin makt
Och sin mystik
Efter inatt
Vet man inget

Svaren är
Diffusa
Och ingen vill veta dom
Än

Morgonrodnaden ställer saken
På sin spets
Solens varma strålar
Skapar den nya dagen

Men i en förlängning av natten
Somnar vi
Till slut
Dagen är lång gången när vi vaknar

Vi vet då vi slår upp ögonen
Att de enda vi inte önskat
Då är där
Den sista natten är gången….

Men man kan inget göra åt tiden…




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint vare här!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO