Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tippar lite


Jag röker inte
Jag tippar lite
En ”harry i veckan”
Håller hoppet uppe
Drömmen om en stor vinst…

Men jag vet om jag vinner
Så kommer de avundsjuka
Att tigga
Oftast de som sagt, ”du kastar bort dina pengar”

Men de som aldrig tippar
Vinner aldrig
De som aldrig satsar
Får aldrig en storvinst

Jag hoppas att vinsten kommer
Medans jag har nytta av den
Det finns så mycket jag skulle vilja göra
Men inte kunnat…

Den dan jag vinner kommer dom dock
Om dom får reda på det
Att vilja ha en del
När jag kommer i min Jaguar
Eller Rolls Royce

Och frågan är självklar
”Har vunnit på tips”
svaret med
”Nä jag har bara kastar bort pengar, som ni sa”

Jag har köpt en Jaguar bara för att
Det är kul…
Har beställt en 70 tals Corvette med
Ska skriva ”Körvätt” på vindrutan




Fri vers av LassO
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 00:39



Bookmark and Share


  Marjavaara
Exakt

Någon gång vinner du..

Jag är en sann tippare jag med
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO