Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: en av Jean-Jacques Annauds bättre filmer (en av världens bästa regissörer Björnen, Älskaren, Rosens Namn, Kampen om Elden)




Intentioner (Tool)

~*~

(Lyrics som spelas baklänges: Arbeta hårt, Gå kvar i skolan, Lyssna på din mor,
din far har rätt/upphöjts/rätt, min son... Jesus älskar dig... Arbeta hårt, Gå kvar i skolan, Lyssna på din mor,
din far har rätt/upphöjts/rätt, min son...)


Rena då vi började
Rena då vi infördes här
Rena då vi började
Styrda endast av vår vilja

Rena då vi började
Här har vi en sten
Samla, placera, arrangera sen,
Vindskydden blir till ett hem

Rena då vi började
Här har vi en sten
Kasta så du stoppar en främling
Svär att krossa hans ben

Styrda endast av vår vilja

Gnistan blir till en låga
Lågan blir till en eldhärd
Lyser vägen eller värmer det
Hem vi bebor här

Gnistan blir till en låga
Lågan blir till en eldhärd
Smid ett blad för att döda en främling
Tar vadän vi begär

Pådrivna endast av vår vilja
Rena då vi började

Rena då vi började
Pådriver endast med vår vilja
Kvarlämnade då vi infördes här
Rena som ljuset
Återvänder till ett

Pådriver endast med vår vilja
Pådriver endast med vår vilja


(Tool från 10,000 Days 2006)

LPWJ svensk version 25/05/09

Calins Visbok
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=3550

Tool - Intension (Unofficial video)
http://www.youtube.com/watch?v=xeb3Yqya-W8




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP