Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsform II


En politisk sanning
Får aldrig vara så fast i formen
Så man inte kan lyfta upp den
Forma om den
Och kasta ner i en annan
Mer passande form
Sanningsformens form
Är för dom viktigare
Än sanningen själv

"Man gör hellre om sanningen
än formen den kommer ifrån"




Fri vers av LassO
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO