Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från marknadsvimlets yra

 

från marknadsvimlets yra
i nackskinnet buren
omilt nedsläppt
i en ny dags förväntningar
varje gång ställs frågan
högre än solen på himlen
-och nu?

i den tomma dagen
gnager sig ovissheten om
en förmodad skuld ogäldad
en glömska oförlåten
ett flammande FÖR SENT

i marknadsvimlets yra
dansade jag ohågkommen
och ingen sak är längre
på sin plats




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 13:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ferlinskt fast utan rim.
2009-05-25

  aol
vilka tankar mitt i yran gillas
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger