Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för dig

Ditt leende
får mig att rodna
och hjärtat att sväva.

Din röst
får mina tankar
att snurra
och blodet i mig
att koka.

Bara för dig
jag fyller tidens rum
med värmande
pulserande tankar
och drömmarna
får mina ögon
att på morgonen glimma.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson