Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem år har gått, vad är tid?

 

man säger: sedan du dog
men "dog"?
- sedan du lämnade din kropp
som en lealös trasdocka
i mina armar

det är fem år sedan

sedan dess
ser jag ur ett annat perspektiv
hur tid mäts med evighetsmått
och hur litet och tunt
ett liv är

aldrig mer
kommer jag att stå mitt uppe i livet
det finns en plattform vid sidan om
där står jag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-25 14:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har jag stått i hela mitt liv - och sett människor komma och gå.
2009-05-25

  Sturesdotter
den där tomheten.....känner igen mycket i dessa rader.
2009-05-25

  aol
vilken stark dikt där du flyttar perspektivet till att stå bredvid bravo
2009-05-25

  DanSan
******************************

Oj tungt, levande även om döden
är en hemsk nämnare i allas våra
liv som vi försöker göra det bästa
av . . .

En som dog i dina armar . . .
den personen fick i varje fall
dö älskad Måna, glöm aldrig det
underbara vän

*****************************
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger