En tanke på de som inte vågar ta plats

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke på de som inte vågar ta plats

 




Bara en stol?

~~ 

Det där är min stol sa du

jag reste på mig 

 gav dig vännen jag nyss fann

 ställde mig bakom gardinen igen

~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-25 20:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kortfattat men tänkvärt om den mänskliga samvaron, att ta plats eller avstå från utan fri vilja, ser stolen som en metafor för livet i sin helhet...
2009-06-10

  ~Leonardo~
Väldigt talande tycker jag nog....man ska kanske tänka till först, men visst reser man sig när man blir tilltalad så. men varför är man så rädd om sin plats??? det fanns ju kanske fler stolar intill?!!
2009-05-25

    leelee
Samma tema som den innan på nåt sätt...det kostar för mycket att ta striden. Så man sviker sig själv. Tänker jag nu....Men en dag.....
2009-05-25

  erkki
En simpel överraskningsattack.
Låter som 50-talets skoldanser. Panelhöna hette det. Föraktfullt. Flickorna som fick stå där utan att bli uppbjudna. Så var det några som aldrig fick sitta. Kaxiga. Träffade en sådan på 30-årsjubileet efter studenten. Den snyggaste då. Men på jubileet höll hon en betydligt lägre profil. Varför?
I krig och kärlek är allt tillåtet, sa man då. På 50-talet. Tuffa tider. Också.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP