Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagar av splittrade tankar och rastlöshet..


Väck mig

 

när jag var ett litet barn 
som drömde en mardröm
ropade jag
väck mig mamma väck mig!

idag
i denna förödande vakenhet
detta tomma dagsljus
över min rastlöshet
ville jag viska
väck mig

till någon sorts dröm

väck mig

jag vill gå ut i markerna
och vara till




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 23:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vara till
de orden berör mig mest
Och känslan; av någon som förut fanns så självklar...nu borta
2009-05-26

  Eva Langrath VIP
Viskande, ropande längtan beskrivet i sköra varsamma ord
2009-05-26

  Elaine.S VIP
Precis så vill jag bli väckt!! med vakenhet in i kvalitet, som en dröm mitt i livet, viktig tid...
2009-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Det vill jag med. Bara vara.
Naturen är en bra plats att vara på. I dubbel bemärkelse.
2009-05-25

    Sabina Ericsson
Fin!

"ville jag viska
väck mig

till någon sorts dröm

väck mig"

Tyckte jag särskilt mycket om.
2009-05-25

  Gunnar Norrman
Känner igen mig. Gränslandet mellan dröm och verklighet är hårfin, och ibland kommer jag ihåg mina drömmar, som om det vore en film, som jag nyss sett. Men jag vill hellre vara vaken än sovande. Du med?
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger