Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 2001 till min nuvarande kvinna


Jag ville...


Jag ville skriva något stort ikväll,
men orden bara smälter..
Jag är för varm..kanhända ?

Sångerna, färgerna, orden.. allt har fått
en annan innebörd.

Jag ville visa dig vad jag egentligen kan,
men varje gång jag tar ett steg
så flyttas målen fram.

Men jag kan unna mig att vara banal,
jag vet att du förstår att...

...Jag har aldrig kunnat skriva
då jag känt lycka-
det hoppas jag du tar till dig.
ELISABET

JÄTTEKRAM Anders!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP