Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curlingungar


Dom som säger sej
Bry sej om
Barnen…

Dom låter sina ungar skrika hur mycket som helst
Dom skjutsar sina ungar överallt
Fram och tillbaks, hämta skjutsa
Har fullt jobb att få in dom i bilbarnstolarna
Mutar
Godis mcdonalds

Nu de som har växt upp
Tar ”lönediskussioner” åt ungarna med
Samt ev problem på jobbet

Hehe nu har de bortskämdaste av all ungar
Växt upp till en del
Och även om de inte kan lastas för sin fostran
Så är de ”vuxna” och ska kunna ta sitt eget ansvar…

Det stora problemet kanske blir rättssäkerheten
I en generation som ”lärt sej”
Att om de grinar så…
Får de som de vill….




Fri vers av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO