Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt val


Ericsson båten
Krockade med en val

De dementerar dock
Att det var ”deras” val…

De var inte vårt val
Ej heller knölval




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 00:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul text.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO