Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN "GAMMAL" OPUBLICERAD ;)


Ingen star-rapport


”Fulare kan ingen vara”

ÄN

Kenneth Starr


Den uppenbarligen mest perverse
Åklagare som figurerat i media
”läs hans rapport”

Målsättningen var att undergräva
För Clintons reformpolitik

När Bush drar igång med sina mord
Och tortyrbeteenden…
Så står Starr och de andra… helt kalla




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO