Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var på din vakt


Var på din vakt

i denna värdsliga jakt

på pengar och makt

ta dig i akt

gå aldrig in i en pakt

som de höga har sagt

och i sina händer lagt

våra liv som de bragt

men vi trummar ändå
i gemensam takt

sträcker upp oss och
står givakt




Fri vers av Mia Marcus
Läst 704 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus