Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettfimpar, krossat glas och gammal torkad öl

 

De nakna fötterna pressar sig ner i sanden

Mitt bland

Cigarettfimpar, krossat glas och gammal torkad öl

Fiskmåsarna skriker högt i skyn

Tunga regndroppar faller från en askgrå himmel

Sanden färgas röd

Ensamheten tar din hand

Fiskmåsarna tystnar för alltid




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-26 21:21



Bookmark and Share


  blaite
Oj wow så schysst text..gillar som fan...fiskmåsarna tystnar för alltid och sanden färgas röd från dina små fötter..kanon
2009-06-24

  Svante
Mycket tydligt att detta är dagen efter. En tydlig grå känsla. Aj! för glassplitter som får fötterna att blöda! Obehagligt, men bra fångad känsla. Applåd.
2009-06-03

    Tea Alex
Ensamheten tar din hand. Ja, precis så.
2009-05-26

  Mr Lindemann VIP
Fiskmåsarna skriker högt i skyn

Tunga regndroppar faller från en askgrå himmelSanden färgas röd
Ensamheten tar din hand
Fiskmåsarna tystnar för alltid

Gråsparven är vaken
kvittrande når delar
av den in i tystnaden
som när mitt inre och får
varat i mig att andas med tunga
andetag

tystnad hsr skriket
av en som br upp sin stämma
i skrik
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel