Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dream on


Jag spelade aldrig i landslaget
Varken i fotboll
Eller hockey
Inte heller vann jag Wimbledon

Jag kan dock fortfarande blunda
Och skapa den känslan
Om och om igen
Inom mej

Jag vaknar dock alltid
Varje gång det är dags
Att träna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 305 gånger
Publicerad 2010-01-12 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO