Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt eller helt



Ditt trasiga liv
Dina trasiga drömmar
Är trots allt
Inget du är ensam om

Alla har vi tappade drömmar
Men i många fall finns tid
Att laga även drömmer
Även för dej…



(men drömmarna har sitt eget liv med
sin egen mening
sitt eget mål
inte alltid men ibland)

(ja om du tillåter dem att ha det)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO