Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig som aldrig kommer läsa det här.


hur

hur vi bakade
kladdkaka i ditt kök
hela förra hösten

hur vi lekte tafatt
med fingrarna i smyg
under bordet

hur dina läppar
nuddade mina hud
så självklart

det kommer jag alltid minnas




Fri vers av livräddaren
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-09-23 14:14



Bookmark and Share


  Markattan
Så enkelt, så fint, så underbart skrivet om minnen och känslor som aldrig helt suddas ut.
2005-10-03

  swimsus@gmail.com
Så fint..*Suck* Så behagligt kravlöst och underbart lättsamt..
2005-09-24

    vilsen
det är ju det jag menar ! du gör något enkelt av det och vips har du förtrollat mig verbalt :)
blev glad när jag läste detta. kommer ihåg gårdagen, vår promenad som gjorde att jag hade ovanligt mycket energi på kvällen .
Maggi tänk på allt vi pratade om, gamla och unga, och tänk på att man aldrig glömmer! det man vill komma ihåg, kommer man alltid att minnas ! mamma säger alltid att det vi har i våra huvud och våra hjärtan(våra tankar och känslor) kan ingen ta ifrån oss. och det stämmer, det gör det ! Du betyder så otroligt mycket för mig, för så många ! glöm aldrig hur älskad och omtyckt du är ! JAG ÄLSKAR DIG !
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren