Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har tydligen haft det för bra


Dags efter 15 år av löneökningar
Att ha ett ”viloår”
Med lönestopp
Säger svenskt Näringsliv

Ja fan, de ser man ju
Hos dessa jävla direktörer
Bank direktörer
VD:ar
Styrelserepresentanter

Att de älskar att föregå med gott exempel
Vi har ju sett att de står där med oförståelse
Trots att de kan ha mellan 30 till 100 ggr mer
Än vad andra ”normala” människor har
(jodå lönestopp om de hamnar i media)

TACK svenskt näringsliv
För att ni
”Visar vad ni går för”




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO