Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen återvändo från de att du har dödat.



Ett brett leende avslöjar
en rad välskötta tänder
men ögonen är blanka
och tårar har lämnat spår.

Med skakiga händer
slutna runt pistolen
i rätt riktning kan jag
föreställa mig avslutet.

Ett öronbedövande ljud
och alla glasskrävor

runt
min fötter.

Spegelbilden faller livlöst
men jag minns hur blodet

färgade en tomhet på den vita skjortan.




Fri vers av Sophia B
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-26 21:35



Bookmark and Share


  ulli
svårtolkad dikt enligt mig men du har en röst som hörs igenom, ett hjärtas röst. förstår att det handlar om sorg, en fastad, kanske något som länge gömts? jag bara fantiserar fritt. som sagt lite svårtolkad men stark!
2009-06-06

    Bodil Sandberg
Du fångar här en bild så oerhört dramatisk och gripande
att jag får rysningar..suverän är du med pennan!!!applåder!
2009-05-30

  JoachimI
Du skriver alldeles för bra för att jag ska förstå<3
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B