Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampa i klaveret


Klaverens hus
(I Söderhamn)
Kommer att skingras


Kanske kommer man sen att inse
Att det verkligen var
Att trampa i klaveret….




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO