Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3-parts förhållande


Om du hade vart frisk
Så hade du vart lättare att leva med
Eller leva utan
Tillbaka till ruta 1

Man hade kunnat ta en diskussion
Om förhållandet
Eller kunnat göra slut
Utan såna helvetiska samvetskval

Sjukdomar är djävliga
Inte bara för de sjuka
Trepartsförhållande med
Du, jag och sjukdomen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-02-25 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO