Vem har sagt att just du vet " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem har sagt att just du vet 


Sanningar

 

Cassandra

Dina tärande ord

Fick mig att blekna

I neonskogarnas dungar

 

Förstenad av mitt öde

Bland sniglars ilfart genom

Det torra gräset

Sjöng jag min sång

Diktad av frihetshjältar




Fri vers av madigan
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan